Stars, like dust, Season 2

Morthan-Menneskelig-Mexican Standoff

Dark Ascendance er blevet inviteret til at besøge vores Plasmide ven i hans private gaskammre.
På vejen er vi rendt ind i en skærmydsel mellem slagskibene Prostetic Conscience (FdE) og Kiss My Ass (M).

Fire medlemmer af vores mandskab har ufornuftigt valgt at bryde vores aftale med Kiss My Ass’ kommandant Dominar Multiplex, om kun at sende en person over for at hente frk. Izirih og de er nu blevet taget gæster ombord.

View
Ren Gas

Ombord på det forladte generationsskib, fandt og frelste vi en Plasmide-Indiana Jones, fra en grufuld tornebusk.

Inde i en plasticsæk som Greys havde proppet ind i skibet fandt vi afdøde Greys i rumdragter nogle med Blasters.

View
Sabotage af militære base

Horasas og sharnar undersøgt om Mary var kommet til skade under den store ilt eksplosion. Det var hun ikke rigtig. Og maskinen kunne ikke finde ud af det da Sharara havde lagt sig op på briksen ved hende.

Horars og sharna styrter Ace til hjælp med at undersøge og finde og saboter raketterne. De skyder alle ned der stå i vejen. Desværre er de bevægede sig i den forkert retning men venner om og finder raketterne og kontrol rummet efter guidening af Mary der har fundet nogle tegninger.
De får nulstillet rakkeren og er ved at saboter kontrolrummet.

View
En Mission i Nådens tjeneste

Det var med stor sorg vi hørte hemmelige kommunikationer, som afslørede at Chun Kuo’s Kejser havde beordret planetens atom arsenal klargjort, og anvendt mod de oprørske Solenoider.

I vores Landingsfartøj satte vi derfor kursen mod den base i bjergene hvor de våben var installeret. Efter en hektisk kamp med basens luftforsvars-systemer, lykkedes det os at foretage en hård landing på landingspladsen og hurtigt nedkæmpe vagtrobotterne.

Harkness identificerede et nærliggende skur som adgangen til deres missil kontrol center. Desværre, eller heldigvis, kørte to brændstof lastbiler galt på vejen til tank stationen og deres last eksploderede i en vældig ildkugle som jævnede både skuret og meget af resten af bjergsiden med jorden.

View
Slaget om Chung Kuo

K’Sheana og Mary Bluebell er stadig på The Pride of Chung Kuo da troppetransporten Profit Margin kommer ud af hyperspace. Vi må handle hurtigt!
Mens Mary Bluebell (i skikkelse af den tidligere kaptajn på The Pride via lidt hacking) prøver (med lidt skiftende ordrer) at opholde Profit udforsker Harkness Prides våbensystemer. Med et “vådeskud” (som Mary undskylder det med) efter Profit (og efterfølgende brok fra Bren Burza der svinede Harkness på vej ind) får Harkness styr på våben systemerne så K’Sheana kan bruge skibets targeting aids, og Harkness får fortalt hende hvor man skal skyde for at ramme reaktoren og stoppe troppetransporten.
Men K’Sheana stopper ikke der, men blæser troppetransporten i småstykker. Folk overlever dog i escape pods.
Mary får sig en snak med en eller anden kinesisk talende kommandant på Chung Kuo, hvor hun får fremstammet at hun ikke taler kinesisk, meget til mandens undren.
Harkness får sendt et par svinere til sin gamle elev – først et billede af et dashboard med “check engine light” tændt, og senere (efter de blev blæst i småstykker) en ønske om en god rejse og behagelig landing. Blandt andet en besked om, at “gale katte får revet skind” med et blik mod K’Sheana. Harkness har nemlig skældt hende ud for at skyde for at dræbe, hvor han mente det var nok med en “shoot to disable”.
Bartoldi viser sig kortvarigt på broen, kun iført et håndklæde hængende om halsen. Han spørger hvordan det går, og vi får sagt at “æh…vi har fået landingstilladelse” (hvilket for så vidt er sandt, selv om vi selv har fabrikeret den). Han nikker og er tilfreds, og forlader så broen igen.
Vi får arrangeret, at alle skibe i karantænen får landingstilladelse (valid landingstilladelse), og vi sætter kurs mod Chung Kuo. Vi bliver mødt af en masse fighters der beordrer os tilbage til karantæneområdet, men vi får sagt at vi har lov at lande. Lidt forvirring opstår, men eftersom vi jo har en gyldig landingstilladelse (alle 50 skibe), så må de jo lade os lande. Vi er nu på vej mod Chung Kuo…

View
På vej til Chan cau....
Nooo we dit not just do that....

Har sagt farvel til piraten med den store hat og hans Crew.

Vi møde et stort Blue Suns skib, Haknes genkender en af sine gamle elever, og de har lille samtale hvor de svinder hinanden til. De har to jumps til planeten og vi har et.
Vi hopper vider af de officiel hoppe veje. Og bliver mødt af en karentene zone da der er undtagelse tilstand ned til planeten. Batohdig får et flip og skeler alt og alle ud.
Harkenes er ved at ombygge en suttel til at ligne en af deres skibe. K’shanan er besluttede på at tage direkte over til skibet " so Munch for subeltit"

Mary Bluebell snakker med lederen af skibet og for overtalet ham til at hun kan komme på besøg og snakke ( og prøve at overtale ham til vi kan tage ned til planeten) hun for lov og skynder sig at tage k’shanan med inden hun kommer i ulykker.
Vi kommer der over og bliver modtaget fint. Mary for en rundtur på skibet mens katten lister af sted og slår vagterne bevidstløs og putter dem i skabe.
Rundtur ender i en kahyt hvor Mary løber væk fra med ham efter sig.
K’Shanan er ved at neutralisere dem i sove vagt skifte rummet. Mary kommer løbene forbi og får dem til at blive forvirret over om ham der er efter hende er på deres side eller ej. K’shanan får skudt de to sidste ned i forvirng og lukket døren ind til rasten af rummet med sovende vagter. Soldaterne fik døren åbne igen, men de trode desværre ikke på at vi var roomservise og begyndtet at skyde på os. K’shanan fik netaliseret de 5 der var efter os, efter harkenes lukkede rasten bag døre.
Alt imens ACE drillede comando broen med oprigtig spørgsmål, så de havde fokus andet steds end på rasten af skibet. Tysk polka musik blev også brugt. Soldater skibet skød efter vores skib som ACE fik om bag et andet og større skib.

Edit: Harkness fik også moret sig lidt med at få spacet et par stykker og lidt leg med deres brandbekæmpelsessystem.

Tilsidst fik K’shanan neutralisere alle 34 mænd på skibet. Men fik pos trumatisk stress over den villde kamp dem minde om tidligere oplevelser.

Blue Suns dukker frem….

ACE

View
Motorstop i rummet
K'Sheanas Log

På vej mod planeten Chung-Kuo modtager vi et ældre nødopkald fra Kaptajn Roberto der beder om hjælp fordi deres rumskib er gået i stykker. Det er en to dage gammel besked på loop. Han har en imponerende hat!
Vi tager hen for at hjælpe, omend nogen af os er mere forsigtige (eller paranoide) end andre. Harkness kan genkende det som et ældre menneske-krigsrumskib, veteranmodel. Det er formet som en pilespids.
Mary og Kaptajnen er i en support shuttle og vi tre går ombord. Efter en forsigtig fremrykning finder Ace en blåhåret, blond-øjet dame i overalls med en iltmaske, der er ved at løbe tør, liggende på gulvet. Han tager hende straks tilbage til shuttlen! Langsomt finder vi resten af besætningen:

Mirar – gun-glad pelset stor mand fundet i cokcpittet, lejesoldat
Spartaneren – stealth guy, der ligner Ace, seldom Ace ikke er enig, fundet i lastrummet og måtte lige stoppes fra at stikke af
Roberto M. – kaptajnen, med den flotte hat
Sarah June – den blåhårede mekaniker

De er meget glade for vores redningsaktion og Hackness kan sagens hjælpe dem med reservedel og installation. Han kommer rigtig godt ud af det med Sarah June. Han får vist også lusket lidt rundt på skibet imens vi andre taler med besætningen og finder vist ud af noget med at de har en masse survey grej (radioer, kikkert osv) i stedet for en stor gun og han får vist taget en kopi af deres information.

Vi holder en god middag på vores skib for at fejre redningsaktionen og jeg finder ud af at Mirar sloges på den anden side i solonoide krigen, for sjov!! Jeg prøver at tale med ham om det og forklare ham om vores sag, men han forstår vist slet ikke. Han gjorde det bare fordi de betalte ham for det og han synes generelt det er sjovt at være i krig. Mary prøver at hjælpe med at tale med ham, men det var håbløst. Jeg forstår ham ikke …

Mary bruger derudover rigtig meget tid på at tale med Spartaneren. De er vist glade for hinanden. Bagefter fortæller hun noget om at de har fået hemmelig information om at et flåde af morethans er ved at gøre sig klar til kamp. Det er Amstrad der har hyret Roberto og hans folk til at spionere. Amstrad er en korporation der rapporterer til Føderationens flåden, laver computere og er lidt rival-agtig til Kaptajnen om at være rigest.

Ace og Hackness prøver at afkode den information de fik ud af rumskibet, men det går vist ikke så godt, men der mumler noget om en ny type motor til et rumskib.

Nu skal vi snart videre mod Chung-Kuo og finde ud af hvad der egentlig sker.

View
Fejlslagen Englejagt
Hvori Kaptajn Bartholdy leder sit mandskab gennem en fremmedartet jungle

På den tredje måne til Betelgeuzes fjerde planet er Kaptajn Bartholdy draget på safari for at opleve den sjældne og udrydningstruede Engel i dens naturlige miljø.

Månens sære og sejlivede flora og fauna gør denne rejse ikke bare udfordrende men også forbundet med nogen fare. Men netop som safariens fører har fundet det umiskendelige spor af en prægtig han-Engel, bliver den tusmørke himmel flænget af et vældigt lysglimt.

I sidste øjeblik får Kaptajnen ledt sit rejsefølge i sikkerhed, før en bølge af elektromagnetisk energi lægger Månens EM-følsomme planter fladt mod overfladen.

View
En Vellykket Redningsaktion og et Arkæologisk Fund
Hvori Kaptajn Bartholdy redder talløse Aliens og samtidig afdækker en århundreder gammel hemmelighed.

Gennem deres Kaptajns snarrådighed overlevede hans Mandskab den voldsomme energiudladning fra Betelgeuze IV’s atmosfære. Men alt er ikke vel – deres kommunikationsudstyr, og værre endnu: deres færge, er blevet ødelagt af detonationen, som ved nærmere eftersyn viser sig at have stammet fra et nu ødelagt rumskib.

I shock og rædsel må Kaptajn Bartholdy og hans følge se til mens det dødsdømte skib pløjer et flammende spor igennem Månens tynde atmosfære. Men allerede inden det styrtende skib har ramt overfladen er Kaptajnen på færde: han får orden på sit Mandskab og mønstrer dem til en øjeblikkelig redningsaktion.

Med fornyet mod finder Kaptajnen og hans stab vej gennem den utilgivende Jungle til Nedslags stedet, hvor de kortvarigt gyser ved synet af Ødelæggelserne. Men der er ikke tid til sentimentalitet, og snart kan hr Bartholdy organisere en evakuering af de overlevende der stadig er fanget i det rødglødende vrag.

Det er ikke en ulykke der fik skibet til at styrte ned: det var en krigshandling. Kaptajnens analyse underbygges af et grufuldt tableau som udspiller sig på himlen over Månen. Sorte prikker som jager frem og tilbage over Betelgeuzes overflade, udveksler ild med hvad der må være redningskapsler fra det nedstyrtede rumskib.


(mere følger)

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.