Stars, like dust, Season 2

Motorstop i rummet

K'Sheanas Log

På vej mod planeten Chung-Kuo modtager vi et ældre nødopkald fra Kaptajn Roberto der beder om hjælp fordi deres rumskib er gået i stykker. Det er en to dage gammel besked på loop. Han har en imponerende hat!
Vi tager hen for at hjælpe, omend nogen af os er mere forsigtige (eller paranoide) end andre. Harkness kan genkende det som et ældre menneske-krigsrumskib, veteranmodel. Det er formet som en pilespids.
Mary og Kaptajnen er i en support shuttle og vi tre går ombord. Efter en forsigtig fremrykning finder Ace en blåhåret, blond-øjet dame i overalls med en iltmaske, der er ved at løbe tør, liggende på gulvet. Han tager hende straks tilbage til shuttlen! Langsomt finder vi resten af besætningen:

Mirar – gun-glad pelset stor mand fundet i cokcpittet, lejesoldat
Spartaneren – stealth guy, der ligner Ace, seldom Ace ikke er enig, fundet i lastrummet og måtte lige stoppes fra at stikke af
Roberto M. – kaptajnen, med den flotte hat
Sarah June – den blåhårede mekaniker

De er meget glade for vores redningsaktion og Hackness kan sagens hjælpe dem med reservedel og installation. Han kommer rigtig godt ud af det med Sarah June. Han får vist også lusket lidt rundt på skibet imens vi andre taler med besætningen og finder vist ud af noget med at de har en masse survey grej (radioer, kikkert osv) i stedet for en stor gun og han får vist taget en kopi af deres information.

Vi holder en god middag på vores skib for at fejre redningsaktionen og jeg finder ud af at Mirar sloges på den anden side i solonoide krigen, for sjov!! Jeg prøver at tale med ham om det og forklare ham om vores sag, men han forstår vist slet ikke. Han gjorde det bare fordi de betalte ham for det og han synes generelt det er sjovt at være i krig. Mary prøver at hjælpe med at tale med ham, men det var håbløst. Jeg forstår ham ikke …

Mary bruger derudover rigtig meget tid på at tale med Spartaneren. De er vist glade for hinanden. Bagefter fortæller hun noget om at de har fået hemmelig information om at et flåde af morethans er ved at gøre sig klar til kamp. Det er Amstrad der har hyret Roberto og hans folk til at spionere. Amstrad er en korporation der rapporterer til Føderationens flåden, laver computere og er lidt rival-agtig til Kaptajnen om at være rigest.

Ace og Hackness prøver at afkode den information de fik ud af rumskibet, men det går vist ikke så godt, men der mumler noget om en ny type motor til et rumskib.

Nu skal vi snart videre mod Chung-Kuo og finde ud af hvad der egentlig sker.

Comments

LarsGottlieb AnnLouiseGottlieb

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.