Stars, like dust, Season 2

Slaget om Chung Kuo

K’Sheana og Mary Bluebell er stadig på The Pride of Chung Kuo da troppetransporten Profit Margin kommer ud af hyperspace. Vi må handle hurtigt!
Mens Mary Bluebell (i skikkelse af den tidligere kaptajn på The Pride via lidt hacking) prøver (med lidt skiftende ordrer) at opholde Profit udforsker Harkness Prides våbensystemer. Med et “vådeskud” (som Mary undskylder det med) efter Profit (og efterfølgende brok fra Bren Burza der svinede Harkness på vej ind) får Harkness styr på våben systemerne så K’Sheana kan bruge skibets targeting aids, og Harkness får fortalt hende hvor man skal skyde for at ramme reaktoren og stoppe troppetransporten.
Men K’Sheana stopper ikke der, men blæser troppetransporten i småstykker. Folk overlever dog i escape pods.
Mary får sig en snak med en eller anden kinesisk talende kommandant på Chung Kuo, hvor hun får fremstammet at hun ikke taler kinesisk, meget til mandens undren.
Harkness får sendt et par svinere til sin gamle elev – først et billede af et dashboard med “check engine light” tændt, og senere (efter de blev blæst i småstykker) en ønske om en god rejse og behagelig landing. Blandt andet en besked om, at “gale katte får revet skind” med et blik mod K’Sheana. Harkness har nemlig skældt hende ud for at skyde for at dræbe, hvor han mente det var nok med en “shoot to disable”.
Bartoldi viser sig kortvarigt på broen, kun iført et håndklæde hængende om halsen. Han spørger hvordan det går, og vi får sagt at “æh…vi har fået landingstilladelse” (hvilket for så vidt er sandt, selv om vi selv har fabrikeret den). Han nikker og er tilfreds, og forlader så broen igen.
Vi får arrangeret, at alle skibe i karantænen får landingstilladelse (valid landingstilladelse), og vi sætter kurs mod Chung Kuo. Vi bliver mødt af en masse fighters der beordrer os tilbage til karantæneområdet, men vi får sagt at vi har lov at lande. Lidt forvirring opstår, men eftersom vi jo har en gyldig landingstilladelse (alle 50 skibe), så må de jo lade os lande. Vi er nu på vej mod Chung Kuo…

Comments

LarsGottlieb elveejay

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.