Eriss

Description:
Bio:

Baggrund #
Eriss er en Morthan på undersøgelse rejse. 17 år udpeget Arving til et stort bio- tech firam og cybernetik. Hendes forældre er blevet dræbt fornyligt i en bilulykke eller måske er det et attentat.. – Eriss var også i bilen men overlevede.

Hun har mistanke om at det er en af hendes søstre Afroditte, eller Atehea. Et konkurent firma eller nogle internt i firmaet. Den officielle begrundelse er at det er de normal mennesker eller bio slaverne.

Lige nu er hun ude og rejse mens hendes overtagelse af firmaet finder sted, for at være i sikkerhed for flere attentat forsøg, og for at undersøge hvem de skyldige er.

Personlighed:
Kan virke lidt distraheret, har opmærksomheden mange steder på en gang. Når hun har fået svar på et spørgsmål kan hun hurtig springe til nyt emne, eller genoptage en samtale fra flere timer siden, uden at tabe tråden (og kan virke lettere irriteret hvis folk ikke kan følge med).
Er overlegen og overmodig og er lidt klogere, selv blandt andre Morthans.
Uddannelse: biotech og psykologi er på Master og forbereder til PhD inden karriere på firmaet begynder.

Hende og hendes søstre er et forskningsprojekt om raffinering omkring noget af deres forskning på menneskelige implantater fra foster stadiet.—

Eriss

Stars, like dust, Season 2 LarsGottlieb kir_wistrup