Biologiske slaver

Untermenschen aka Solenoider – to forskellige brands.
Et sæt af racer designet af mennesker til at ta’ sig af de opgaver de ikke selv gider; de er mennesker nok til at man kan tale til dem, og de kan avle med mennesker, men de ser som regel noget anderledes ud -

Untermenschen ser ud som 1940’ernes karrikerede negertegninger – noget der har affødt en del ballade med Afrika og Australien – mens Solenoider har diverse dyretemaer i en lige så klar provokation mod Morthans, som tit har katte eller hunde udseende.

De er udelukkende kvinder, og deres børn er altid piger. De gror ret hurtig til fuld størrelse, og lever generelt ikke helt så lang tid som ‘almindelige’ mennesker.

Oprindeligt blev disse væsner udviklet ved bl.a. DARPA spnsorater, som et alternativ til robot droner som kan jammmes eller endnu værre hackes og vendes mod deres ejere.

En daværende repubilkansk (selvfølgelig!) præsident ønskede sig brændende at få begge valgperioder og en plads i historien, og begyndte et program for biologiske robotter, bioroids. Fordi der er gode stemmer i at starte en krig – man er en president der GØR noget – og dårlige stemmer i bodybags, fik man lavet en del warbeasts.

Det civile erhvervsliv tog hurtigt ideen til sig – sexindustrien, sværindustrien, radiooaktivitet og andet stads de ‘rigtige’ mennesker er for pæne til at røre – mulighederne var mange.

And for awhile, it was good.

For få år siden er kreationerne pludselig begyndt at kræve borgerrettigheder som alle andre, og der går rygter om at hele produktionsserier på millioner af ‘enheder’ er blevet ‘trukket tilbage’.

Et sjældent billede fra et af bio-laboratorierne. Kilde: LifeHacker2321
artificialwomb_6743.jpg

Biologiske slaver

Stars, like dust, Season 2 LarsGottlieb LarsGottlieb