Plasmider

Race af væsener der bor dybt i gasgiganter, baseret på en kompleks interaktion af brint og helium ved meget højt tryk og temperatur.

De er meget sky og blander sig normalt helt uden om andres affærer, men har dog en ambassade i Navlen.

En Plasmid ligner to kødfulde, vandrette, kontraroterende turbine hjul, forbundet med en tyk aksel, som både op og ned ender i en forvirrende masse af lange, krabbelignende gribearme der øverst omkranser en mund der mest af alt minder om en blækspruttes næb. På akslen mellem hjulene sidder slanke, fleksible tentakler med øjne og andre sanseorganer for enderne. Siderne af hjulene kan skifte farve på samme måde som tiarmede blæksprutter og bruges til at signalere og camouflage, mens resten på unge eksemplarer er en lys sienna, som bliver gradvist mørkere som den ældes. De er ret store, ca. 5m i diameter, og ca. lige så høje inklusive gribearmene. De bærer ofte farvede eller metaliske strimler stof om gribearmene, og forskellige former for smykker er almindelige på civile eksemplarer.

Eftersom deres miljø er så ekstremt forskelligt fra de andre racer, er det meget svært at kommunikere med dem. En sjælden gang i mellem flyver de i rumskibe der er kulsorte, ellipsoideformede og meget hurtige. Til dato har ingen har kunnet komme tæt nok på til at undersøge dem nærmere, og vendt tilbage for at fortælle om det.

De har en koloni på Jupiter, og menneskeheden har, ud over at der er opstået en større mængde videnskabelige baser på månerne, holdt sig væk.

Plasmider

Stars, like dust, Season 2 LarsGottlieb LarsGottlieb