PSI Core

Organisation af psionisk aktive i Föderationen

Ingen ved rigtig om deres tankelæsning og tankekontrol Egentlig virker, men militæret støtter dem og hyrer dem som rådgivere.

Føler de er bedre end de mundæne. Måske har de ret?

(LVJ)
Hm…muligvis. Tror det kommer fra Ketils IU univers, hvor de netop var en Kerne. Men tænker, om ikke vi hvad vi end kalder dem skulle have et centralt organ hvorfra et PSI Corps – de uniformerede – udspringer fra, lige som det er dem der tester folk for Talenter og udsteder licenser til fx Telepater, Telekinetiker etc? Så vi måske under en PSI Core har fx PSI Corps, PSI Evaluation Institute, Office of Psionic Licenses (OPL – ærgeligt det ikke kunne have været PL0O hehe) etc etc.

(elt)
Man kan da godt have et Psionic Licensing Office… -_^

(LVJ)
KLART! PLO is here! Yay!

(Gottlieb) Jeg fornemmer at I gerne vil ha’ at der er magi aka psionics der rent faktisk dokumenteret Virker, også hos mennesker; har jeg ret? Jeg er ikke investeret i det; jeg kan bare godt li’ tanken om at den almindelige borger er som absolut minimum Skeptiker overfor det, og at det er et åbent spørgsmål om det Virker.

(ælt)
Jeg kan godt lide at det findes men er sjældent og ikke særlig praktisk.
F.eks. at kun en telepat kan høre hvilke tanker en anden telepat sender.
Eller at man kun kan få vage indtryk ála “I’m getting the letter ‘J’ and a male energy… possibly a father-figure?” som ikke er meget bedre end Cold Reading.

PSI Core

Stars, like dust, Season 2 LarsGottlieb Onkel_Thorsen