The League of Planets

I The League of Planets er det viden, intellekt, kreativitet og opfindsomhed der hersker – bogstaveligt: den eneste måde at opnå noget der minder om politisk status, er at være den bedste forsker og administrator indenfor sit felt. Planetforbundet regeres af et råd af de tolv dygtigste og mest respekterede ledere blandt forbundets utallige forskningsinstitutioner. Al magt udspringer fra disse folk, og de uddelegerer magt og pligter som de finder det fornuftigt og nødvendigt. Den enkelte borger har intet at skulle have sagt, hvis ikke en overordnet har givet ham autoriteten til at gøre sin mening gældende.
Rådet er dog altid villigt til at søge rådgivning og forslag fra eksperter og vismænd.

Hvis du som borger i Planetforbundet ikke er opfinder, forsker eller i det mindste bare tech-supporter, så har du så godt som ingen rettigheder – og slet ingen respekt. Servicefagene er klart de dårligst betalte. Kunst af alle sorter er kun en fritidsaktivitet. Produktion af alle slags, fra mad-råvarer til tung industri bliver varetaget næsten helt og aldeles af maskiner, og mennesker er kun involveret i en vedligeholdelses eller reparations kapacitet.

Kunstige Intelligenser, Morthans og Aliens har alle de samme rettigheder som mennesker, men de lever også under de samme restriktioner. Hvis en AI er designet til at styre et rumskib er den ikke mere værd end en taxachauffør (og han er forældet for en autopilot kunne jo gøre arbejdet bedre)

The League er også overbevist om at de bliver undergravet udefra – det passer ihvertfald at der bliver spioneret ret seriøst på dem. Derfor er sikkerhedscheck og overvågning i stigende grad en prioritet i samfundet.

The League of Planets

Stars, like dust, Season 2 LarsGottlieb Onkel_Thorsen