The Nation of 01

225px-ME3_Geth_Juggernaut_Soldier.png
Man mener (for 01’erne fortæller intet herom), at 01’erne engang var ejet/bygget af en nu uddød race, der var utroligt dygtige inden for kunstig intelligens og robot teknik.
Om 01’erne vendte sig mod deres skabere eller om disse skabere blot uddøde naturligt er uvist (men der er masser af gode historier!).

De har sæde på Navlen, og agiterer for bedre/borger rettigheder for alle AI’er. De er også begyndt at tale de biologisk skabte slavers sag på det seneste.

Det er sket, at “undslupne” AI’er og også bio-slaver har søgt tilflugt i The Nation of 01, hvor de har fået asyl og tilsyneladende permanent opholdstilladelse.

Hvorfor de på det seneste er blevet glade for bioslaverne er uvist. Nogle mener, at det er sympati, andre at de ønsker at vide mere om formering/genskabelse.

Mange af disse maskiner menes at være tusindvis af år gamle.

Nationen tæller 12 solsystemer. De har efter sigende (men det er svært at grave information frem, da man ikke har kunnet plante spioner) en anseelig krigsflåde, så de fleste er enige om, at man nok hellere må lade dem være, om end holde godt øje med dem i fald de skulle få ekspansionstanker (men det regnes for usandsynligt, da de har haft muligheden men ikke benyttet den så langt som nogen kan huske).

Handel er muligt med dem, om end helst hvis det er 01’ernes handelsskibe der anvendes. De er som regel ikke så glade for at have fremmede handelsskibe på besøg. De, der får lov er underlagt strenge regler, lodstvang og vil skulle inspiceres af myndighederne. Kun de ydre planeter er åbne for fremmede. Ingen har så vidt vides endnu besøgt deres tre core systems (og levet til at fortælle om det).

The Nation of 01

Stars, like dust, Season 2 LarsGottlieb LarsGottlieb