Morthans

Morthans: “More-Thans” – Posthumans.

I starten af det tredie årtusinde begyndte menensker at ændre på deres gener mere end bare for at eliminere sygdomme som cancer og køresyge; der begyndte at dukke rigtige designerbørn op. Altid lidt større end forrige generation, altid umanerligt smukke, tit med træk hentet fra dyreverdenen – det første menneske med kattepels, -ører og -hale blev født i 2039, kort tid derefter med træk fra hunde, æsler og bjørne. Disney koncernen har patent på generne til at lave en perfekt andeby-and.

Omkring 2150 begyndte en konflikt at ulme mellem de umodificerede ‘Urmennesker’ som følte sig underprivilegerede og morthans som følte sig holdt tilbage, og i 2183 udbrød Racerenhedskrigen, en global konflikt på Jorden som varede i 22 minutter, dræbte 4/5 af menneskeheden og lagde store dele af centralasien øde.
Det blev den sidste store krig på jorden. Erkendelsen af hvor nemt det kunne ha’ endt i at menneskeheden blev udryddet gav det boost som sendte menneskeheden mod stjernerne.

Morthans regner sig selv som en selvstændig race, alle andre regner dem som en del af menneskeheden. De har udviklet en meget krigerisk kultur hvor den stærkeste og smarteste regerer, og de andre bukker og nejer eller dør.

De har en lille rest tilbage på jorden; de bor på en øgruppe i langt ude i Stillehavet. Dem der er der er meget diskrete, og blander sig generelt udenfor livets gang i Föderationen


Faces:

  • Thayalah. Genemaster af Syvende Cirkel, og højtstående medlem af Diplomatkorpset på Navlen

Morthans

Stars, like dust, Season 2 LarsGottlieb Onkel_Thorsen